Svartfiber - Om ljuset själv får bestämma

strömstaNET's tjänst Svartfiber är en effektiv lösning där ni får tillgång till en helt egen fiberförbindelse. Svartfiber är en optimal lösning då det behövs ett internt nätverk mellan olika byggnader eller kontor. Med en bättre intern kommunikationslösning sparar ert företag både tid och pengar.
Den elektronik som krävs för att ”lysa upp” fiberparet tillhandahåller ni själva. Detta gör det till den perfekta tjänsten för alla som har behov att överföra stora mängder information. Ni har själva möjlighet att välja typ av utrustning samt vilken hastighet ni har på förbindelsen.
Svartfiber kan även användas om ni har extra höga krav på kommunikation ut ur staden eller har kontor på annan ort. Flera stora operatörer och vanliga företag hyr svartfiberförbindelser av oss för att säkerställa sina kommunikationsbehov.

Varför välja oss?

Vi samarbetar med andra stadsnät och operatörer vilket förenklar för dig som kund. Detta gäller speciellt dig som har verksamheter på flera orter, då vårt samarbete sträcker sig in i Norge och över hela Sverige. Vår lokala kännedom och placering ger ert företag möjlighet att på ett enkelt sätt komma i kontakt med oss samt få en lösning som passar just er.

Skräddarsy din lösning

Tjänsten är transparent och protokolloberoende vilket ger dig som kund möjlighet att själv styra över vilket trafik du vill skicka över förbindelsen.

Vill du veta mer?

Kontakta oss på e-post
fiberkabel_LR2