Fiber rakt in i villan

StrömstaNet är det självklara alternativet för dig som inser att en bra digital uppkoppling är lika viktigt som vattnet i kranen och elen i vägguttaget. Genom att ansluta dig får du tillgång till ett kommunikationsnät av absolut högsta kvalitet och prestanda. Vi erbjuder idag anslutningshastigheter mellan 10 och 1000 Mbit/s i båda riktningarna.

Fördelarna med en anslutning till stadsnätet

  • Brett urval av Internet, TV och telefoni från olika leverantörer, i samma jack
  • Framtidssäkert, stabilt och driftsäkert med den senaste tekniken
  • Enkelt att jämföra priser
  • Välj tjänster och leverantörer efter ditt behov
  • Konkurrensen i nätet pressar priserna
  • Bandbredd så det räcker till alla, och lite till

Så här fungerar det

strömstaNET planerar, bygger och ansluter fastigheter. Vi säljer inga innehållstjänster, det gör tjänstleverantörerna. Istället erbjuder vi en anslutning med modern fiberteknik. Det ger dig överlägsen datakapacitet och valfrihet att välja tjänster utifrån dina behov. Genom vårt stadsnät får du en plattform för framtidens kommunikationstjänster.

En god investering

Förutom att satsa på morgondagens kommunikationsmöjligheter investerar du också i ditt hus. Modern teknik är ett mervärde som höjer värdet på din villa. Med en modern och flexibel lösning låser du inte ditt hus till en lösning eller ett system. Det gör din villa mer attraktiv eftersom nästa ägare kan välja precis de tjänster som han eller hon vill ha – det kallar vi hållbar trygghet!