Stadsnät för företag

En fiberanslutning ger dig kapacitet och prestanda för framtiden och ett stort urval med tjänster att välja mellan. Ett öppet fibernät är företagens framtid för all kommunikation.
Det öppna nätet - Allt via en fiber
Stadsnätet erbjuder både små- och stora företag en framtidsteknik utan gränser. Snabbare internet, bekväma server- och driftstjänster, backup, lagring, hemarbete, VPN-lösningar, telefoni med växelfunktioner, tv, larm och säkerhet med mera. Vi ansluter fastigheter till det öppna fibernätet. Om du äger den fastighet du sitter i gör du bara en intresseanmälan via knappen till höger, så hör vi av oss och berättar mer.
Om du hyr dina lokaler bör du kontakta din fastighetsägare för att se till att fastigheten ansluts. Använd Knuffa på-knappen till högern, så hjälps vi åt.

Här är tre starka skäl till varför du ska välja Stadsnätet:

Valfrihet och flexibilitet
I stadsnätet blir du inte bunden till en leverantör utan väljer själv vilken du vill samarbeta med och kan byta när du vill på det öppna nätet. Vill du ha egen kapacitet, kontakta oss.
Säkerhet och trygghet
Stadsnätet är framtidssäkert och ger dig den prestanda du behöver i framtiden. Det är vår kommunägda infrastruktur till nytta för både enskilda och näringslivet.
Ökad effektivitet och nya möjligheter
Snabba förbindelser med omvärlden är en framgångsfaktor. Via stadsnätet kan du också utveckla dina egna affärsmöjligheter. Kanske har du en tjänst du vill leverera?