Rossö - Vikarna
Uppkopplat!

Nu är fiber dragen i ert område. Om du inte är ansluten kan du göra en intresseanmälan så återkommer vi till dig med mer information. Det finns många fördelar med att ansluta sig till strömstaNET's fibernät. Hastigheten och tillförlitligheten i nätet gör att du har kapacitet för både dagens och morgondagens teknik. strömstaNET erbjuder ett öppet stadsnät, där du fritt ...
cableguy
Information om installation

Nu börjar det närma sig. Från och med nästa vecka (44) kommer våran fiberinstallatör HC Telecom att börja blåsning och installation av fiber i ert område, De kommer att kontakta er för att boka upp en tid för installation i eran fastighet. Vi beräknar att allt fiberjobbet kommer att vara klart om cirka en månads tid. När er anslutning sedan är aktiverad och klar kommer ni att ...

Avtalsutskick

folders
Vi har nu skickat ut anslutningsavtalen till er som gjort en intresseanmälan, vi vill gärna ha dem påskrivna och inskickade senast den 15:e augusti. Sedan kommer vi påbörja schaktarbetet i området.
Vi vill också att ni har grävt på eran tomt till den 31:a augusti.

Rossö Etapp 2 - Informationsmöte

Onsdag den 5 Juli kommer vi att ha informationsmöte i Rossö Hamncafé kl 18:00.
På informationsmötet berättar vi mer om anslutningsprocessen och vem som för vad i projektet. Vi berättar även om tjänsterna i fibernätet mm.
fiberforening_LR
Kan du inte komma den 5 Juli kommer vi även finns på plats vid Rossö Hamnfest den 2 Juli. Eller så kan du alltid nå oss på telefon eller mail.
Kontaktpersoner för Rossö - Vikarna
  • Anslutning av villor
  • Hur djupt skall jag gräva på tomten?
  • Fakturafrågor
  • När fakturerars min anslutningsavgift?
  • Övriga frågor
  • Digitalt avtal via GetAccept - Hur fungerar det?
#inlineditbutton